Spring season

4/12/2019


Existuje snad něco hezčího, než rozkvetlý sad a jarní slunko...? Já se na to těším jak na Vánoce a pak je to během chvilky hned pryč, proto se vždy snažím tuhle krásu alespoň zachytit na fotkách.
A tak pro vás mám tuhle fashion story z Petřína od mé milované Terezky, která je na focení talent a jejíž tvorba je čímdál lepší. Edit je můj, aneb jemné barvy a přechody jsou moje, kdo mě už zná :)

Na sobě mám sako a tričko ze secondhandu a ušitou sukni s Dior potiskem Toile de Joy, který mě hodně baví. Vlastně celý look se tak nějak nese v Dior stylu i s těmi combat botami. A tyhle kontrasty jsou moje. Trochu jsem se zasnila nad poslední návštěvou Dioru v Pařížské. Tolik krásy na jednom místě. Ty tylové sukně, trenčkoty s podobným vzorkem, krajkové šaty a sandály do špičky. Hned bych se tu oblékla celá. Nejvíc koukám po klasickém jednořadovém saku, které mají teď v kolekci. S kulatými okraji a kratší fazonou. Takový retro kousek určitě musí někde viset na ramínku v sekáči. Jen mít čas to teď prozkoumat. 

Tak já se jdu zase zasnít a doufám, že mi brzy přijde ten pudrově růžový tyl na sukni, protože to chce na jaro něco růžového a sladkého. Napište mi, po jakém kousku saháte v jarních měsících nejraději? 

Anebo tipy na témata, o kterých byste si rádi přečetli příště, ať už kolem svatby, fashion, kosmetiky, nebo čehokoliv jiného...zase se do toho ponořím, až bude více času a nebudu oběhávat záležitosti kolem svatebních příprav :)

Zara blazer, HM Tee (both secondhand), belt (noname brand), DIY skirt, Bimba y Lola boots, Gucci bag

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Jee, krása Jani! Ta kombinace je moc příjemná a nápaditá! Jako článek tu už delší dobu čekám na nějaké tipy o šití, DIY nebo ooobrovský fashion článek! A také aktuální trendy na sezónu! Úplně mi letošní rok díky dlouhé nemoci úplně unikly a už propadám zoufalství, že se letos snad budou nosit jen přírodní barvy, látky a takový safari a hippie styl. Tedy přesně to, co mi vůbec nesluší a ani se mi to nelíbí :/ Takže za mě rozhodně ALL ABOUT FASHION! Přeji krásné dny a hodně sil při všem chystání a zařizování! Články jsou v tuto chvíli na druhém místě ;)
    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc. Já o trendech zase nepíšu tak často, protože se jimy moc neřídím. Raději vyznávám nadčasový šatník. Ale co jsem chtěla vydat jsou určitě tipy na letní šaty, které mě zaujaly, to bych se snad mohla dokopat, dřív než začne léto :D A s tím obsahem máš pravdu, není čas nazbyt a zařizování ještě bude...

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images