daily makeup

11/03/2014


1) Chanel Poudre universelle compacte 30 naturel, 2) Chanel les 4 ombres eyeshadow 214 tissé mademoiselle, 3) L'oréal volume million lashes mascara, 4) Mac cremesheen Fanfare lipstick AA3, 5) L'oréal Superliner blackbuster, 6) YSL Blush Volupté 2, 7) Bobbi Brown long wear even finish foundation cool beige, 8) Mac satin lipstick Faux AB

Na denní líčení používám několik svých oblíbených produktů. Mezi stálice patří make-up od Bobbi Brown, o kterém jsem se rozepisovala již tady. Mám už třetí balení, a přes to, že je cena vyšší, rozhodně je to investice, která se vyplatí. Pro smíšenou pleť je jako stvořený. Hodí se jak na sušší tváře, tak i mastnější T-zónu. Navíc splyne dokonale s pletí a vypadá přirozeně. Proto se mi ani nechce hledat jiný, když jsem s ním maximálně spokojená. 
Jak už jsem se několikrát zmiňovala, na řasenku od  L'oréal nedám dopustit. Je skvělá, dobře se s ní pracuje, neslepuje a krásně zvýrazní řasy. Balení dlouho vydrží a cena kolem 300 je optimální.
Poslední dobou používám častěji místo tužky na oči oční linky od L'oréal. Jsou ve formě fixu a jsou to zatím jediné, se kterými se mi dobře pracuje a navíc i dlouho vydrží. Perfektní volba pro začátečníky.
Obě rtěnky od MAC nosím nejčastěji přes den. Krémová má sytější růžovější barvu, ale i tak je na rtech přirozená. Matná má pastelový růžový odstín a hodí se na nahé líčení. Pro mě ideální volba, když nechci přitahovat příliš pozornosti výraznými rty.
Novými v kosmetické taštičce jsou stíny od Chanelu. Miluju paletky, protože si ráda zvýrazňuji právě oči. Kombinace několika odstínů v jednom balení je hodně praktická. Rozmýšlela jsem, v jaké barvě je vzít. Líčím se hnědými a fialovými odstíny. Tyhle jsou mixem mezi světle hnědou, béžovou a khaki. Perfektní paleta pro hnědé oči. 
Protože jsem skoro spotřebovala svojí oblíbenou tvářenku, vybrala jsem si tuto od YSL. Má jemně růžový odstín. Navíc je uprostřed paletky rozjasňovač, takže s ní docílíte více efektů. Na zimu, kdy mám pleť světlejší, používám raději studenější barvy. Tahle vypadá na tvářích jemně, ale přesto líčka krásně zvýrazní.
Kompaktním pudrem od Chanelu zafixuji skoro vždy svůj make-up. Používám ho, když potřebuji, aby mi líčení vydrželo déle. Nebo když se mi v některé dny leskne více pleť. Je lehounký, dobře se nanáší, lehce zmatní, ale nevysušuje a působí přirozeně. Víc od pudru nepotřebuji :)
Používáte nějaké produkty z těch mých oblíbených? Jak jste s nimi spokojeny?



You Might Also Like

6 komentářů

  1. Na Mac rtěnky taky nedám dopustit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nadherné produkty. Ty linky mají ten hrot otáčecí, což se mi zamlouvá.

    OdpovědětVymazat
  3. Bože - to je tak krásná fotka ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Obě dvě rtěnky od MAC mají krásnou barvu a i paletka se mi líbí.
    Taky používám řasenku Volumissime od L'oreal, ale typ extend. Jinak z paletek můžu doporučit Naked, jsem s ní maximálně spokojená.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images